Våre fantastiske samarbeidspartnere i høst

GTF Sponsorplakat

Årets samarbeidspartnere er store, velkjente bedrifter som alle vil være med på å inspirere flere jenter til å velge realfag og teknologi! Vi gleder oss til årets gladeste dag på Teknisk museum!

Vi er veldig glade for at så mange bedrifter viser ekte samfunnsansvar og er med på å arrangere årets store begivenhet for jenter i 4. og 5.klasse. Takket være rause samarbeidspartnere får jentene en annerledes skoledag fylt med teknologisk inspirasjon og kvinnelige rollemodeller.

"Det er så viktig at jentene får en dag for seg selv, der de får teste og prøve teknologi. Det vet vi er viktig for å øke barns realfagskapital og øke interessen for realfag og teknologi", sier Martine Østlie, Nasjonalt senter for realfagsrekruttering.

Samarbeidspartnerne bidrar ikke bare med økonomiske midler, men også med veiledere og spennende workshops. Jentene skal få kode i Minekraft, bygge analoge tårn med digital kode, de skal på skattejakt og de skal på virtuelt bedriftsbesøk - det er bare å glede seg!

Jentene skal få se, og teste, hvordan man bruker teknologi i jobben og hvorfor det er så viktig at flere er med på å utvikle ny teknologi for fremtiden. Vi gleder oss!

«Vi trenger flere kvinner innen teknologi - fordi vi trenger et større mangfold innen teknologiutviklingen»

- Data Respons