Nasjonale samarbeidspartnere 2023

Nasjonale samarbeidspartnere23

Tusen takk

I 2023 hadde vi med oss nasjonale samarbeidspartnere som sikret at vi kunne gi økonomisk støtte til så mange som 40 arrangører i Norge. Fra Longyearbyen i nord til Kristiansand i sør arrangeres Girl Tech Fest på biblioteker og vitensentra. Tidligere har Nasjonalt senter for realfagsrekruttering delt ut all lokal støtte, men nå er det blitt så mange med på teknologifesten, at vi henter inn støtte fra samarbeidspartnere. Uten disse ville vi ikke kunne gitt støtte til så mange, tuuuusen takk Sopra Steria, Atea, Bouvet, Telia, Unimicro og Deloitte.

Engasjementet rundt årets beste jentefest er stort - og det er vi veldig glade for. Vi har med oss fantastiske samarbeidspartnere som ikke bare bidrar med økonomiske midler, men også med veiledere og workshops.

Vi er så glade for at så mange vil være med på å inspirere flere jenter og et større mangfold til teknologifagene. Bransjen trenger flere jenter - og jentene trenger å få vite om alle mulighetene som finnes og hvor viktige de er når vi skal utvikle ny teknologi.

Hilsen oss i Girl Tech Fest

Arrangører
IKT Norge logo
Tenk logo
Oda logo
NSR logo farge
TM logo
Sponsorer