Årets samarbeidspartnere!

Samarbeidspartnere for 2022 er ikke fastsatt enda. Ønsker din bedrift å være samarbeidspartner for Girl Tech Fest, enten til et arrangement eller nasjonalt? Ta kontakt på [email protected]

Vil du være partner?

Girl Tech Fest (GTF) er dagen hvor jenter i 3.-5. klasse får lære og utforske hva teknologi kan brukes til. Vi vet at interesse for teknologi må sås så tidlig som mulig for at jentene skal få lyst til å lære mer. Girl Tech Fest skal tenne gnisten hos en ny generasjon kvinnelige teknologer.

Vi ser etter partnere som deler vår visjon og ser initiativet som en langsiktig investering. Dere får anledning til å markedsføre deres støtte, få synlighet på våre nettsider, sosiale medier og annet markedsmateriell. Samtidig viser du at selskapet ditt er sitt samfunnsansvar bevisst.

Ta kontakt om du tenker at ditt selskap kan være med å bidra som partner, enten til hele GTF eller et lokalt arrangement. Hvilke lokale arrangementer som er planlagt eller under planlegging finner du i arrangementoversikten.

Hva kan du som partner bidra med?

Som partner på GTF kan du eller bedriften din bidra med en rekke ulike ting. Finansiell støtte er viktig for gjennomføringen av arrangementet, og ulike partnerpakker er beskrevet her.

I tillegg er utlån av teknisk utstyr kjærkomment. Eksempler kan være pcer, iPader, VR-/AR-briller, MicroBits, Arduinoer, Littlebits, 3D-printere og annet utstyr for å gjennomføre spennende workshops for jentene hvor de får teste teknologi i praksis på ulike måter. Støtte med veiledere og workshops til selve dagen er også ønsket.


Våre arrangører
Oda logo
Tenk logo
Cisco logo
Ikt logo
Bekk logo
Våre sponsorer
Oda logo
Tenk logo
Cisco logo
Ikt logo
Bekk logo